Desinfectie-robot UV-C & O3

EN60204 & EN61000

De 100% desinfectie robot COMVAT DUO3

In de strijd tegen corona, is het professioneel desinfecteren van de lucht een zeer goed wapen tegen verspreiding van het virussen en bacteriën. Gedoseerde concentraties UV-C in combinatie met ozon doden virussen en bacteriën veel beter en sneller in vergelijking met iedere andere methode. Goedgekeurd voor medische toepassingen en verzamelruimtes voor senioren, kantoren, winkels, praktijkruimtes, voedselopslag, vlees verwerking, conferentieruimtes en nog veel meer.

Desinfectie-Techniek helpt u graag de juiste oplossing voor de door u opgegeven applicatie te vinden om zo een veilige werkomgeving voor mens en dier te creëren.

Wij leveren systemen voor ruimtes waar mens en dier aanwezig mogen zijn zoals b.v. in wachtkamers, praktijkruimtes, behandelkamers , vergaderruimtes, winkels e.d ter beveiliging van de medewerkers en de patiënten/gasten.

Voor ziekenhuizen en klinieken vertegenwoordigen we een innovatieve robot , welke automatisch IC’s , operatiekamers, verpleegruimtes voor 99,9999% desinfecteert met een gegarandeerd resultaat (getest conform Europese NF T72-281 standaard) wat met geen ander systeem is te benaderen. Geen chemische toevoegingen, gebruikt alleen water en elektriciteit. Europees producent van medische apparatuur.